buton-messenger {margin-top:15px; font-size:11px; line-height:18px;}

Despre mine

Meniu

Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 februarie 2011

Martisoare

Pentru toate femeile...se stieeee fara numar ,fara numar!

Vine Martie si comerciantii de martisoare stiu ca pe timpul crizei trebuie sa iasa cu ceva inedit pentru a determina cumparatorii sa fie tentati sa mai tina cont de vechiul obicei de a darui obiecte decorative legate cu snurul alb-rosu, ca simboluri aducatoare de noroc si bunastare. “Dar iată că cineva iscusit s-a gândit să facă bani din imaginea maneliştilor celebri Florin Salam şi Nicolae Guţă.”- Can Can.
Si ce te faci daca prietena ta este admiratoare Mircea Geoana sau Traian Basescu, dar daca avem de a face cu vreo suporterita si il vrea pe Ronaldinho la pieptul ei? Sau daca Justin Bieber ori Zac Efron coloreaza noapte de noapte fanteziile feminine? Nu trebuie sa se ia in calcul doar muzica si nu poti promova doar un anume gen, caci martisoarele nu se daruiesc doar manelistelor, trebuie sa tii cont de toate gusturile femeilor, sa se faca un sondaj de opinie cu preferintele reprezentantelor sexului slab si apoi sa se lanseze colectia de primavara 2011 a martisoarelor preferate de femei, pentru a avea succes in randul tuturor si fara a face discriminari!
Culoarea rosie, data de foc, sange si soare, era la stramosi atribuita vietii, deci femeii. In schimb, culoarea alba, conferita de limpezimea apelor, de albul norilor era specifica intelepciunii barbatului. De altfel, snurul martisorului exprima impletirea inseparabila a celor doua principii ca o permanenta miscare a materiei. In zilele noastre ce simbol mai are martisorul daca este insotit fie de vedetisme fandosite si imagini deocheate? Mai conteaza traditia romaneasca, mai tine cineva cont de simbolistica autentica a martisorului sau primeaza doar latura comerciala?
Asa ca, fiti pe faza, anul acesta se promoveaza maneaua!! Auziti, dar or fi si muzicale aceste martisoare, stiti voi, ca felicitarile muzicale….il pui in piept si rasuna “Of, viata mea!” sau “Ce gagica exploziva”?…Mai sa fie, ce am mai evoluat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu