buton-messenger {margin-top:15px; font-size:11px; line-height:18px;}

Despre mine

Meniu

Totalul afișărilor de pagină

Bani pe net din click-uri


 Click pe una dintre imagini pentru a te inregistra si sa incepi sa sa faci bani simplu,doar prin click, maxim 5 minute pe zi.


Ce inseamna PTC...

"Paid to Click" este un model de afaceri pe internet ce atrage o cantitate remarcabila de trafic

online de la cei carora le surade ideea de a castiga rapid si usor bani pe internet. Site-urile de acest gen actioneaza pe doua fronturi: a celor care vor sa isi faca publicitate si a celor care vor sa faca bani din publicitate. Astfel, cei ce vor sa isi faca publicitate platesc pentru a fi afisate reclamele lor pe site-ul de PTC iar o parte din aceste castiguri sunt destinate consumatorilor, adica celor care vad aceste reclame si apasa pe ele.

Ce trebuie sa fac si care sunt castigurile...

Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe reclame si sa vizualizezi pagini web pentru o scurta perioada de timp (circa 30 de secunde). DA, E ATAT DE SIMPLU! Iti faci cont pe un astfel de site, aceasta operatiune nu iti ia mai mult de 1 minut. Dupa care incepi sa vizualizezi reclame sau pagini web. Asta e tot ce trebuie sa faci. Un astfel de sistem se bazeaza insa in primul rand pe cat de multi prieteni poti sa aduci in sistem, care sa isi creeze la randul lor cont si sa apese pe linkuri. Astfel ca tu vei castiga in medie un cent pentru fiecare click sau vizualizare si inca un cent pentru fiecare click sau vizualizare a unui prieten adus de tine (referral). E bine de precizat ca in medie site-urile de genul te lasa sa apesi pe circa 5-10 link-uri pe zi, de aceea e esential sa convingi cat mai multi prieteni sa isi faca cate un cont pentru ca baza castigurilor tale vor fi ei si deasemenea e foarte bine sa ai cont pe mai multe astfel de site-uri. Nu uita sa apesi pe link-uri (reclame) in fiecare zi. Daca nu apesi intr-o zi pe reclame, in ziua urmatoare nu vei castiga de pe urma referral-ilor. Un scurt calcul ne arata ca daca tu apesi 10 link-uri pe zi (iti ia circa 5 minute) castigi 10 centi pe zi adica 3 dolari pe luna. Daca ai inca 20 de prieteni care fac acelasi lucru, vei castiga inca 2 dolari pe zi deci 60 de dolari pe luna. Asta inseamna in total circa 63 de dolari pe luna. Doar cu 20 de prieteni (care si ei la randul lor castiga tot cate un cent pe link) si doar pe un site. Castigurile sunt nelimitate! Cu cat ai mai multi referrals, cu atat vei castiga mai mult. Si asta cu doar 3-4 ore pe luna pentru clickuri si inca pe atata ca sa convingi prieteni sa ti se alature, sa castige bani!


Mai jos sunt 2 site-uri de tip PTC(cele mai bune si cele mai sigure in plati) unde sunt membru si unde te poti inscrie si tu pentru a castiga bani. Da click pe banner-ul site-ului la care vrei sa fi membru.
NEOBUX.COM

NeoBux.com este cel mai de incredere site PTC fiind deasemenea si foarte serios si inovator in acelasi timp, castigurile fiind garantate. Apasa pe imaginea de mai jos ca sa iti creezi un cont pe NeoBux.com.

Posibilitati de castig: observarea unei reclame timp de 30 de secunde;

Castiguri: 1 cent pe reclama vazuta de tine / 0,5 centi pe reclama vazuta de un prieten inscris de tine / posibilitate de upgrade a contului castigurile fiind astfel mai mari;

Modalitati de plata: prin intermediul AlertPay si PayPal;

Cand esti platit: cand acumulezi minim 6 dolari in cont


ONBUX.COM

OnBux.com este considerat si "fratele" NeoBux, si este un alt site PTC foarte serios si inovator in acelasi timp, castigurile fiind garantate. Apasa pe imaginea de mai jos ca sa iti creezi un cont pe OnBux.com.

Posibilitati de castig: observarea unei reclame timp de 30 de secunde;

Castiguri: 1 cent pe reclama vazuta de tine / 0,5 centi pe reclama vazuta de un prieten inscris de tine / posibilitate de upgrade a contului castigurile fiind astfel mai mari;

Modalitati de plata: prin intermediul AlertPay si PayPal;

Cand esti platit: cand acumulezi minim 2 dolari in cont.

O sa ziceti ca se castiga putini bani. Intr-adevar daca ati facut aritmetica iese asa : 10 click-uri a 0.01 pe zi inseamna 0.1 , in o luna poti avea 3 usd ceea ce este putin.
 Dar exista chestia de referals. Ce inseamna referals? Inseamna lucrul urmator. Daca tu convingi pe cineva sa se inscrie la site-urile de mai sus , cel care se inscrie prin link-ul tau, este un referal de al tau. Tu castigi din contul tau cei 3 usd pe luna plus inca pe atata prin referalul tau. Daca convingi pe mai multi castigi mai mult. Mai exista inca o metoda, si anume sa cumperi referali. Mai multe amanunte gasiti chiar pe site-urile respective.
 Ca sa va convingeti de viabilitatea sistemului intrati pe forumurile de pe site-urile respective unde puteti vedea parerile celor care s-aun inscris acolo si folosesc aceste metode si cautati pe YOUTUBE ca sa vedeti si alte opinii pro si contra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu