buton-messenger {margin-top:15px; font-size:11px; line-height:18px;}

Despre mine

Meniu

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 decembrie 2010

Sex inainte de casatorie

12 feluri de sex pe care o femeie trebuie să le facă înainte de căsătorie

1. Singurică, singurică. Masturbarea e o treabă simplă şi la îndeMÂNA oricărei femei. Este extrem de importantă pentru că aşa vei afla ce îţi place, pe unde îţi place să fii atinsă, şi aşa mai departe. În plus, poţi da peste nişte senzaţii pe care nu le vei avea niciodată alături de un bărbat.

2. Sexul neterminat. Ăsta e atunci când el a băut prea mult sau ceva îl împiedică să… păstreze erecţia. Nu-i purtaţi pică şi nu vă îngrijoraţi pentru că i se poate întâmpla oricui. Oricum, important e să nu vă învinovăţiţi pe voi însevă. E indicat să treceţi printr-o astfel de situaţie pentru că evitaţi dezamăgirile ulterioare.

3. Dominatrix. E bine ca, măcar o dată în viaţă, să vă dominaţi partenerii. Adică să faceţi din ei şi cu ei tot ceea ce vreţi voi. Sfat: nu-i lăsaţi să comenteze nici măcar o secundă!


4. Diferenţa de vârstă. Aici sunt două situaţii: sexul cu un bărbat mult mai tânăr sau cu unul mai bătrân. Cu cel tânăr sexul vă va înnebuni de cap şi va fi exact ca pe vremea facultăţii, iar alături de un bărbat în vârsta veţi afla ce înseamnă aia experienţă şi, în plus, e posibil să căpătaţi şi un cadou scump, aceasta fiind maniera lor de a vă proteja.

5. Cu altă femeie. A încercat şi Angelina, şi au încercat milioane de femei straight. Aşa că merită încercat şi de voi. Nu trebuie să mergeţi până la capăt, dar nu uitaţi că cele mai multe reperezentante ale sexului slab spun că sexul alături de o altă femeie este mai tandru. Sună bine.

6. Sexul anal. E bine să ştiţi dacă vă place sau nu înainte de a vă aşeza la casa voastră. Cel mai indicat ar fi să încercaţi cu cineva în care aveţi încredere şi despre care ştiţi că nu este brutal. Evitaţi să faceţi asta pentru prima adată cu soţii pentru că dacă lor le place, iar vouă nu, e nasol. Ei vor insista la nesfârşit!

7. Sexul cu o vedetă. Rock star, DJ, actor, prezentator tv, atlet, fotbalist, nu contează. Toate femeile visează să fie muza cuiva aşa că se merită. Nu rataţi o astfel de ocazie pentru că veţi regreta mai târziu.

8. Sexul la nervi. Motivul nu e important. Poate fi din cauza unei diferenţe de opinie sau chiar sexul de despărţire. Ceea ce trebuie voi să ştiţi e că nervii sunt unul dintre cele mai puternice afrodisiace.

9. Sexul prost. E bun şi ăsta ca să ştiţi că există şi că locul vostru nu e lângă bărbatul respectiv. Absenţa orgasmului sau durată minimă sunt două semne clare că trebuie să vă căutaţi pe altcineva.

10. Sexul XXL. E foarte bine să încercaţi varianta asta. Poate vă place, sau poate nu vă place. În funcţie de asta vă apucaţi să căutaţi bărbaţi şi în funcţie de mărimea… dotării. În plus, dacă nu încercaţi, vă veţi întreba mereu cum e să faci sex cu un bărbat înzestrat puternic.

11. Sex cu “alesul”. Aţi crezut că el e bărbatul vieţii, dar s-a dovedit că nu e chiar aşa, iar el v-a frânt inima sau v-a dus cu vorba. Şi ce e mai nasol e că sexul cu el era uimitor. E bine să treceţi printr-o astfel de dramă, dar la fel de repede să treceţi peste ea. Vor veni şi alţii, mai buni. Important e ca voi să învăţaţi să nu vă mai faceţi speranţe decât atunci când e cazul.

12. Sexul cu un străin. Adică un bărbat din altă ţară. Experienţa e cu atât mai excitantă dacă nici măcar nu puteţi să îi pronunţaţi numele. O astfel de ocazie nu se ratează. Punct.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu