buton-messenger {margin-top:15px; font-size:11px; line-height:18px;}

Despre mine

Meniu

Totalul afișărilor de pagină

marți, 7 decembrie 2010

Ejaculare prematura

Ejacularea prematura

Ce este ejacularea prematura? Ejacularea prematura descrie situatia in care un barbat ejaculeaza prea devreme. Uneori acest lucru se intampla chiar inainte de aparitia oricarei stimulari directe. Numai gandul la o situatie stimulanta din punct de vedere sexual poate declansa ejacularea. Totusi, este mult mai obisnuit ca ejacularea sa apara ori in timpul, ori la scurt timp dupa penetrare", ne spune site-ul san-sex.ro.


Chiar daca multor persoane de sex masculin li s-a intamplat acest lucru cel putin odata, majoritatea prefera sa ocoleasca o astfel de discutie, deoarece in opinia lor, este ceva rusinos, ce trebuie evitat cu orice pret. Mai mult decat atat, printre noi exista si o natie de barbati mai aparte si destul de numeroasa, care atunci cand "se fac de cacat" in fata partenerelor de futai, a doua zi incep a le povesti prietenilor cum au dat ei la buci timp de trei ore in continuu, cu tot felul de scenarii foarte picante, scenarii ce nici pana in ziua de astazi nu au aparut in filmele porno.



Atunci cand faci sex, in foarte multe clipe te simti invaluit de placerea pura si absoluta, moment in care ai impresia ca iti clocoteste sperma in coaie. In acele secunde iti vin in cap tot felul de ganduri, de genul "ah, sper sa nu imi dau drumu acum, ca ma fac dracu de cacat, stai sa ma ciupesc de coaie" sau "ba, ce bine e, dar totusi, trebuie sa ma gandesc la altceva, ca sa ma mai tina si pe mine un pic, sa nu se supere femeia", iar la un moment dat ea iti spune cu voce tare "nu te opri, hai mai repede", timp in care simti cum iti pica cerul cap "ah, bagamiasi pula, tocmai cand vroiam sa dau mai incet din cur, asta imi cere sa maresc ritmul... ce ma fac? aaaaa, hai ca-mi bag pula, imi dau drumu si gata, e prea bine in pula mea, poate sa spuna ce vrea ea, eu termin fratioare ca nu mai pot". Acum as putea sa imi imaginez chiar si ceea ce urmeaza dupa penibilul moment. Ea "gata, atat de repede?", el "pai, stii... ma exciti foarte tare, incat nu am mai rezistat... imi cer scuze ca am terminat atat de repede, nici nu stiu ce sa mai zic... ma simt atat de prost", din nou ea "eh, asta e acum, nu-i nimic, lasa". Dupa care vin si cele mai negre si sumbre ganduri posibile, cum ar fi: "oare m-am facut de cacat in fata ei? oare va avea o impresie nasoala despre mine? se va mai fute cu mine? este cel mai urat eveniment din viata mea, nu sunt bun de nimic. sper sa nu afle prietenii mei".

Acum, sincer, nu vad nici un motiv pentru care barbatii ar avea pe constiinta un astfel de moment, deoarece d.p.d.v. fiziologic ei se simt cel mai bine atunci cand ating punctul culminant, asta in dauna femeii care ramane cu buza umflata... Totusi, cu putin noroc, femeia poate avea parte de erectia de dupa (sau de al doilea numar, cum se zice in mediul suburban). La anumite persoane aceasta erectie isi face aparitia dupa cateva minute, iar la altele dupa aproximativ 30 min. sau chiar mai mult, cand femeii deja nu ii mai arde desex. De cele mai multe ori, femeia are impresia ca barbatul are un buton atasat deasupra buricului, pe care daca il apasa, i se scoala jucaria instant. De aceea ele prefera sa stea cu'burta' in sus si sa astepte scularea miraculoasa a 'defunctului' . Din pacate nu este asa, iar in cazul in care femeia nu face nimic in aceasta privinta, in majoritatea situatiilor va ramane pana la capat cu buza umflata

Nu toti suntem perfecti, si nu toti putem sa ejaculam la comanda. Ideea este ca nu sunt motive pentru care ar trebui sa ne fie rusine de noi insine si de trairile noastre, mai ales ca nu suntem singurii pe lumea asta care au ejaculat inainte de termen, nu suntem singurii care au borat in mijloacele de transport in comun, nu suntem singurii care s-au cacat pe ei la scoala , nu suntem singurii carora li s-au furat surprizele (sau banii) de catre cocalari, nu suntem singurii care si-au luat bataie de-a lungul vietii, cum de altfel nu suntem singurii oameni de pe aceasta planeta.

Un comentariu: