buton-messenger {margin-top:15px; font-size:11px; line-height:18px;}

Despre mine

Meniu

Totalul afișărilor de pagină

luni, 20 decembrie 2010

Cea mai buna zi pentru sex

Joia este cea mai bună zi de făcut sex! VEZI AICI de ce!

Cercetătorii britanici au explicat de ce joia este cea mai bună zi pentru făcut sex. Ei susţin că în această zi organismul uman înregistrează un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor sexuali.

Un grup de cercetători de la Şcoala de Economie din Londra susţin că organismul dă randament pentru anumite activităţi doar în anumite zile ale săptămânii.


Duminica şi lunea sunt zilele ideale pentru a scăpa de stres . Potrivit specialiştilor, aceste două zile sunt esenţiale pentru a ne încărca de energie şi pentru a ne pune lucrurile în ordine înainte de a ne apuca de treabă. În plus, duminica şi lunea nivelul hormonilor de stres este scăzut.

După ce starea de moleşeală de după weekend a dispărut, marţi este o zi propice pentru rezultate benefice la locul de muncă. În această zi, capacitatea de concentrare este maximă, susţin oamenii de ştiinţă.

Miercurea organismul emană feromoni, substanţele pe care specialiştii le consideră responsabile de atracţia dintre persoanele de sex opus.

Joia organismul înregistrează un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor sexuali, spre deosebire de celelalte zile ale săptămânii. Joia este ziua în care libidoul înregistrează cele mai crescute niveluri.


Oamenii de ştiinţă susţin că vinerea nivelul de stres începe să scadă, iar organismul nu mai simte dependenţa de nicotină.
Sâmbătă trebuie să avem grijă la excese, deoarece avem tendinţa să exagerăm cu mâncarea sau băutura, fără a ne gândi la consecinţe. Cercetătorii precizează că, în această zi, numărul internărilor provocate de indigestii sau alcoolemie este ridicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu