buton-messenger {margin-top:15px; font-size:11px; line-height:18px;}

Despre mine

Meniu

Totalul afișărilor de pagină

joi, 14 octombrie 2010

Job-uri de criza

Pe vremuri, cand cineva se plangea ca n-are bani, ca moare de foame, ca etc, obisnuiam sa-i spunem ”du-te,ba,la munca!”. Pe praful asta, ar merge mai degraba un ”du-te, ba, la biserica si roaga-te!” ca de angajat nu mai angajeaza nici dracu’. Ei, astazi, in exclusivitate si numai si numai pentru cititorii care s-au saturat sa intre pe cele trei-patru saituri de joburi si sa vada aceleasi posturi de analyst, executive manager, external operations specialist, pentru care, oricat de bine pregatit ai fi, nu te califici, m-am gandit sa va prezint cateva oportunitati rarisime de angajare. Si avem urmatoarele posturi si cariere:

1. Numarator de oua. Unde esti tu, Nastase doamne…?

2. Sufleur de ministru. Funeriu stie de ce…


3. Instructor de box pentru familia Basescu. Data viitoare cand se mai gaseste vreun copil sa injure, sa nu mai supravietuiasca pentru a face gura…

4. Numarator de voturi in Parlament. Job lejer, part time, de vacanta, se numara din doi in doi sau cum are chef madam Anastase.

5. Adaugitor de cuie in sicriul poporului. Trainingul va fi executat alaturi de specialisti de renume mondial in domeniu, precum Base, Emilus sau Nutzi.

6. Paznic Stadionul Ghencea. Posibilitati reale de afirmare si promovare, pana la posturi de antrenor al echipei Steaua( limitat in timp la maxim 40 de zile), manager general sau presedinte al clubului. Cerinte: bune aptitudini de ascultare, intelegere si subordonare, lipsa coloana vertebrala. Studiile superioare in becalogie si gigiometrie reprezinta un avantaj.

7. Psihiatru pentru Remus Cernea. Angajator: mama lui. Obiective: delimitarea universului real de universul de basm.

8. Bagator de seama pe la teveu, creator de umbre, frecangiu de menta pe scaunele Parlamentului, designer de iluzii desarte, batator al apei in piua…Pe scurt, jobul ”Crin Antonescu”.

9. Animator de vaci. Incredibil, dar adevarat, asta chiar e pe bune. Detalii aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu