buton-messenger {margin-top:15px; font-size:11px; line-height:18px;}

Despre mine

Meniu

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 octombrie 2010

Farsa de femeie :)

Se zice că “răzbunarea e arma prostului“… asta trebuia să fie mai mult o revanşă, dar (poate şi pt că vine de la EA) s-a transformat într-o răzbunare urâtă. Sau cel puţin, aşa mi se pare mie.

Am ales filmuleţele astea pt că mi se că exprimă exact ceea ce se întâmplă în relaţia femei – bărbaţi. E cam genul de reacţie violentă a EI, ca răspuns la o glumă de-a ta. Îţi aduci aminte când vă jucaţi, vă gâdilaţi şi tu din greşeală ai jenat-o cumva cu degetul? Reacţia EI a fost să-ţi fută un şut în coaie, nu? Pt că ELE asta înţeleg prin “revanşă“. Şi nu, nu sunt misogin!

Uite ex. aici:

El face o farsă chiar mishto, amuzantă. Farsă în care ea ARE DE ALES. Dacă ea nu era atât de naivă să intre în joc şi să creadă că el poate să facă apa să dispară… nu se întâmpla nimic.

Ea, în schimb, îi crează lui toate condiţiile ca să-şi rupă muia în secunda 2 după ce a ieşit din baie. El NU ARE DE ALES. Că deh, din baie trebuia să iasă.

Hai să ne imaginăm ce s-ar fi întâmplat dacă lucrurile ar fi stat invers… să o ajute el pe ea să ia căzătura aia! Ohohoh, adio fericire în casă. Pt că aşa se întâmpă, voi aveţi voie, noi nu!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu