buton-messenger {margin-top:15px; font-size:11px; line-height:18px;}

Despre mine

Meniu

Totalul afișărilor de pagină

joi, 30 decembrie 2010

Onorarii artisti de Revelion

« Care sunt onorariile artistilor de Revelion

Inna – 60.000 euro spectacol la Varsovia

Voltaj – 30.000 euro spectacol Bucuresti si Otopeni

Proconsul – 26.000 euro doua concerte in tara

Smiley 15.000 euro din trei concerte in club

Directia 5 – 14.000 euro din sase concerte – 4 in Bucuresti si 2 in tara

Iris – 14.000 euro din doua concerte

Holograf – 12.000 euro – concert Piata Revolutiei

Aurel Moldoveanu – 12.000 euro din 6 concerte in tara

Anna Lesko – 8.000 euro din urma a doua concerte in Maxx si Bamboo

Vremea de revelion

Prognoza meteo pentru noaptea de

In noaptea de Revelion vremea continua sa fie geroasa in toata tara, iar in sud si est romanii se vor confrunta si cu ceata deasa. Temperatura maxima se va situa la -5 grade.

Temperaturi : Bucuresti -9 grade ,Timisoara -11 grade, Oradea -11 grade, Baia Mare -10 grade, Cluj-Napoca -9 grade, Sibiu -9 grade, Drobeta Turnu Severin -5 grade, Craiova -6 grade, Suceava -10 grade, Bacau -10 grade, Brasov -10 grade, , Iasi -10 grade, Galati -10 grade , Constanta -5 grade si Miercurea Ciuc -16 grade.

In principalele zone si statiunii montane : Stina de Vale -14 grade, Semenic -9 grade, Paltinis -7 grade, Sinaia -9 grade si Predeal -9 grade

miercuri, 29 decembrie 2010

Gigolo la grase

Cu cat mai multe kg,cu atat ai ce pune mai multe acasa pe masa la copii...
PS: Accepta si bonuri de masa... daca fata este mai tinerica, eu cred ca merge si pe caiet.

Gimnasti celebri :)

Rupt in gura de beat

Din obisnuinta

De ce toate fetele duc la gura orice obiect iau in mana..sa fie din obisnuinta? :) poate ca par misogin,dar nu sunt :D

Injuratura in direct

Cred ca i s-a parut ceva normal sa injure in direct, de fapt cred ca e invatata cu p..a in gura(ma refer ca limbaj) :)...

Compilatie cu oameni care lesina

E lesinati toti de la caldura..sunt berea calda,sunt sucu' cald.. trebuie revergorati cumva.

Se intampla la rusi

Iar o cascadorie nereusita.. rusii astia tot incearca sa iasa in evidenta dar sfarsesc in moduri tragico-comice. :)

Morosanu si limba engleza

Cascador amator :)

De rusi stiam ca sunt nebuni dar prostia lor intrece cateodata orice limita.. cascadori amatori :)

Soferita de BMW

E Bmw?...este. E cutie automata?...are . Are tractiune spate?...are. Blonda la volan?... Este.
Atunci filmuletul nu o sa va surprinda,dar totusi, cum sa iesi din masina cand aceasta este pornita si mai ales cuplata in viteza.Fail

Cele mai tari faze 2010

Cele mai tari accidente 2010

vineri, 24 decembrie 2010

Maimutza

De departe cel mai haios mod de ati distra copiii..

Mos Craciun

Diseară vine Mosu’

Nu contează dacă ai fost sau nu cuminte, de venit tot vine. (Sper că nu citeşte asta vr’un copil sau cineva atât de naiv încât să mai creadă în Moş Crăciun şi să-i fi divulgat marele secret.) Ideea e că nu contează câţi ani ai, o mică curiozitate şi-o mâncărime, aşa, tot ai, azi. “Ce mi-o fi luat?” sau “Oare o să-i placă ce i-am luat? “.

Îţi urez şi eu Crăciun Fericit alături de cei dragi şi să ai parte de cadouri multe şi frumoase!

Tuning Dacia de iarna

Iarna este anotimpul in care se face cel mai bine tuning exterior la Dacie. Si stiti de ce? Pentru ca este gratuit! Mai greu este atunci cand vrei sa si mergi cu masina, proaspat dotata cu kitul exterior agresiv si aerodinamic. Sau daca da putin soarele... Ca risti sa-l aduni doar cu mopul!

joi, 23 decembrie 2010

Nu..Nu este pictura

Ce vezi tu mai jos este o formă de artă dar nu e pictură. Este o realizare a artistului Alexa Meade este oarecum opusul lui David Kassan. În sensul că David Kassan pictează pe pereţi atât de realist, încât ai senzaţia că persoana pictată, chiar este acolo, în carne şi oase. Iar Alexa Meade îţi dă senzaţia că te uiţi la un portret pictat, când de fapt persoana chiar este acolo. Cam aşa ceva…


Uite ce e de fapt..

Cand este important sa bei apa

Două pahare de apă imediat după trezire, ajută la activarea organelor interne.

Un pahar de apă – 30 de minute înainte de o masă ajută digestia.

Un pahar de apă înainte de a face baie. Ajută la scăderea tensiunii sanguine.

Un pahar de apă înainte de culcare. Ajută la evitarea unui atac cerebral sau de cord.

P.S. Un cardiolog afirmă că dacă fiecare dintre cei care primesc acest mesaj ar informă alte 10 persoane, o viaţă va fi, cu siguranţă, salvată.

luni, 20 decembrie 2010

Sistem de parcare la Mercedes

Ce nevoie sa mai ai de senzori la Mercedesul tau cand poti foarte bine sa te bazezi pe "Baiatu' din portbagaj", cel mai "precis" sistem de parcare asistata. Cu un asemenea ajutor, e greu sa mai ratezi o parcare.

Singur/a de Craciun?

Nu ai un partener cu care să-ţi petreci sfârşitul de an? Cum să treci uşor peste singurătate

În preajma Crăciunului şi a Anului Nou mulţi se simt fericiţi, bucuroşi, cu chef de sărbătoare. Dar sunt şi persoane care cad în depresie, nu găsesc niciun motiv de fericire în aceste tradiţii şi asta doar dintr-un motiv: nu au partener. Dacă te numeri printre burlaci, află că ai toate motivele din lume să intri în spiritul sărbătorilor şi poţi foarte uşor să suplineşti lipsa unei "jumătăţi".

Iată cum:

La cinele cu familia sau la petrecerile cu prietenii te vei lovi, probabil, de remarci total greşite. Poate că vei fi întâmpinat/ă cu un "Ai venit singur/ă?" sau "Ce rău îmi pare că nu ai pe nimeni". Aici e momentul în care, în mod normal, vei simţi că o să clachezi. Dar stai puţin, ia-o logic. Nici cei din jurul tău nu trăiesc o viaţă în doi atingând perfecţiunea în acest sens. Toţi ne certăm la un moment dat, unii chiar au scandaluri în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult, există destule persoane care trag de o relaţie moartă, presărată cu nefericire, tocmai pentru a avea scaunul din lateral ocupat la aceste festivităţi, totul fiind doar de faţadă. Ceea ce e în contradicţie totală cu sărbătorile, care presupun să fii alături de cei dragi.

Dacă alegi să petreci cu prietenii...

Poartă-ţi eticheta de "solo" cu mândrie. Nu te arăta înduioşat/ă de sărutările cuplurilor de sub vâsc, deoarece este o tradiţie repetată an de an şi nu poţi să simţi întotdeauna acelaşi spirit romantic al gestului. Dacă nu ai partener, distrează-te. Flirtează cu ceilalţi burlaci/ce şi tratează sărbătoarea cu bucurie în suflet, nu cu regret că nu are cine să te ţină de mână sau să-ţi bată din picior cu "hai acasă că mi-e somn", când distracţia e în toi.

Sau faci sărbătorile cu familia...

Nu exclude posibilitatea ca persoanele dragi ţie, da! chiar ele!, să remarce absenţa unei perechi şi chiar să răsucească un pic cuţitul. Poate de la prea mult vin şi voie bună, unele constatări te vor pune mai mult pe gânduri, dar, încă o dată, nu le lua în serios. Explică-le că vrei ca măcar o zi pe an să te simţi în largul tău, relaxat/ă, fără constrângeri. Amuză-te de situaţiile de acest gen, pentru că doar atmosfera greşită a sărbătorilor face lipsa unui/ei iubit/e să pară atât de dificil de suportat. În restul anului, nu cred că te poţi plânge de acelaşi sentiment...

Depresia vine o dată cu iarna şi nu numai

Poţi reacţiona negativ la tot ce te înconjoară în această perioadă a anului. Mulţi aleg să se separe chiar înainte de sărbători, deoarece mediul pune presiune pe psihicul omului şi, implicit, pe comunicarea sa şi starea generală. Psihologii spun că depresia de toamnă este doar un fel de preludiu pentru adevărata depresie, cea de iarnă. Astfel că lipsa soarelui, frigul, lipsa activităţilor sociale duc către un eşec emoţional. Totodată, e foarte posibil ca iarna să fie un ajutor pentru a pune capăt unei relaţii care mergea doar din inerţie. Asta pentru că în acest anotimp avem mai mult timp să analizăm ce merge şi ce nu, şi suntem mult mai deschişi schimbărilor.

Ponturi pentru a păcăli depresia:

Dacă afară e soare, lasă-l să intre în casă. Dacă e înnorat, aprinde lumina. Întunericul te moleşeşte şi te face irascibil.

Fă un efort financiar, dacă e cazul, şi mănâncă multe legume şi fructe proaspete. Un supliment de vitamine este indicat.

Cumpără-ţi un cadou mult dorit şi pune-l sub brad sau pe pat.

Poartă-te cu tine ca şi cum tu ai fi perechea ta. Oferă-ţi atenţie, distrează-te şi preţuieşte-te, ca şi-n celebra melodie... "dacă nu tu, atunci cine?"

Tinerii căsătoriţi fac sex mai rar

Experţii în terapia cuplului au constatat că tinerii fac sex mai rar după ce se căsătoresc. Chiar dacă se iubesc foarte mult şi abia aşteaptă să-şi unească destinele, după ce devin soţ şi soţie, flacăra pasiunii din dormitor nu mai este aprinsă ca în timpul celibatului. Dacă înainte de oficializarea mariajului mulţi dintre tineri făceau sex de trei ori pe săptămână, odată căsătoriţi, partidele se răresc chiar până la trei pe lună. Grijile cotidiene, serviciul, treburile gospodăreşti şi creşterea copiilor le ocupă cea mai mare parte din timp şi le distrug viaţa sexuală.

Globuri de Craciun - Simbolistica

Ce simbolizeaza culorile globurilor din bradul de Craciun?

Craciunul este sarbatoarea cadourilor, a pacii si a linistii sufletesti. Cu acest prilej, in seara de Ajun, toata familia se strange in jurul bradului frumos impodobit si-l asteapta cu nerabdare pe Mosul cel bun sa le imparta daruri. Dar iata ce simbolizeaza globurile din brad si culorile acestora.

Bradul de Craciun este unul dintre cele mai importante simboluri ale sarbatorilor de iarna. El semnifica viata oferita de Hristos, "darul suprem al lui Dumnezeu pentru omenire". Vestitul pom cu cetina vesnic verde este legat de o traditie veche, care slaveste valoarea vietii. De sarbatori, darurile trebuie asezate sub el in semn de recunostinta, iubire, iertare, ascultare reciproca si de primire a vietii "perene" pe care ne-a daruit-o Dumnezeu. Evident, din pomul de Craciun nu trebuie sa lipseasca ornamentele. Globurile care dau o frumusete aparte bradului au si o poveste interesanta, purtata prin toata lumea de generatii intregi. Se spune ca in ziua in care Fecioara Maria l-a adus pe lume pe Iisus Hristos, un artist foarte sarac era in trecere pe langa ieslea de la Betleem si a hotarat sa-l viziteze pe micul prunc. Cum nu avea niciun cadou, ezita, dar s-a gandit sa jongleze cu mingile. Jocul sau l-a facut pe Iisus sa rada. Tocmai de aceea, pomul vietii se impodobeste in fiecare an cu globuri frumos colorate, acestea devenind cele mai importante decoratiuni. In functie de culorile globurilor cu care iti impodobesti bradul, anul viitor iti va aduce mult noroc, sanatate si realizari profesionale.
Albul iti reda echilibrul si bucuria
Puritatea si inocenta, simbolizate de albul zapezii, trebuie sa se reflecte in fiecare an din globurile bradului tau. Totodata, aceasta culoare reprezinta smerenia si bunatatea. Albul iti va aduce, in anul care vine, echilibrul de care ai nevoie, bucuria, fericirea si intelepciunea. Pe langa decoratiunile albe, poti folosi si unele argintii, care iti vor aduce bucuria sarbatorii Craciunului.
Rosul te face mai puternic si iti aduce prieteni iubitori
Culoarea care se regaseste in costumul lui Mos Craciun este un simbol religios al focului, iubirii si daruirii. Daca iti decorezi bradul cu globulete rosii, vei atrage tot mai multi oameni iubitori pe langa tine si iti vei largi grupul de prieteni pe care poti conta la greu. Prin forta, puterea si stralucirea lui, rosul are actiuni binefacatoare, marindu-ti puterea vointei, a curajului si a implinirii sufletesti.
Verdele iti aduce bunastare
Culoarea cetinei de brad trebuie sa se regaseasca in fiecare an in ornamentele din pom. Simbol consacrat al tineretii, vietii si bunastarii, verdele iti aduce spor in casa, liniste in familie, stabilitate financiara si economica, precum si realizari in plan profesional.
Albastrul iti da sanatate si te tine departe de spiritele rele
Globuletele albastre sunt indispensabile. Albastrul cerului care se afla pe astfel de decoratiuni da stil bradului si iti aduce multa liniste psihica, sanatate si putere de cucerire. In plus, globurile albastre te tin departe de spiritele rele.
Auriul iti poarta noroc la bani
Este culoarea luminii, a perfectiunii spirituale si a aurei sfinteniei. Auriul folosit la realizarea icoanelor trebuie sa decoreze si materialele din care sunt confectionate globurile pentru brad. Daca esti un bun credincios, auriul iti va alunga starile de teama si iti va aduce succes financiar.
atmosfera. Ritualul impodobirii bradului este mirific, iar daca respecti traditia culorilor, Anul Nou iti poate aduce ceea ce pana acum iti lipsea

Cum a aparut Craciunul

Cum a apărut sărbătoarea de Crăciun

Se spune că la miezul nopţii sfinte, animalele domestice îngenunchează şi îşi întorc capetele spre răsărit

Când venea iarna, stră-strămoşii noştri vedeau cum lumina soarelui scădea, cum vegetaţia se ofilea şi trăiau cu teama că soarele nu va mai reveni la strălucirea din timpul verii şi că plantele nu vor mai răsări în lipsa soarelui. Întristaţi şi puţin speriaţi, aprindeau în jurul caselor focuri mari, puneau torţe aprinse în vecinătatea uşilor şi aduceau în case crengi de arbori şi arbuşti "veşnic verzi", în tentativa lor de implorare a zeităţilor locale pentru a le aduce înapoi astrul binefăcător.


Aceste forme de invocare, venite din negura timpurilor, s-au transmis până în zilele noastre în aproape toate ţările pământului, împreună cu magia şi frumuseţea lor specială. Sărbătoarea "morţii" aparente a soarelui s-a stabilit de secole în jurul datei de 21 decembrie (solstiţiul de iarnă), când ziua este cea mai scurtă. Aproape toate popoarele recunosc această dată de "mijloc al iernii" ca pe o dată sacră, a renaşterii spirituale şi religioase a comunităţii lor. În Persia (Iran) se sărbătorea renaşterea zeului Mithra - zeul Soarelui -, prin aprinderea de focuri mari în toate gospodăriile oamenilor, iar în Egiptul antic, preoţii coborau în peşteri ca să invoce renaşterea zeului Osiris.

La aceeaşi dată, mexicanii şi peruanii sărbătoreau naşterea fiului Mamei Celeste. Romanii practicau sărbătoarea Saturnaliilor, care începea pe 19 decembrie şi dura şapte zile. Zeul roman sărbătorit era Saturn, considerat Tatăl Timpului şi identificat în zilele noastre ca unul dintre strămoşii lui Moş Crăciun. Alte culturi pretind că strămoşul lui Moş Crăciun ar fi Sfântul Nicolae - Sfântul protector al copiilor. Acesta obişnuia să cutreiere la jumătatea lunii decembrie prin aşezările oamenilor şi să se oprească la casele cu copii, unde lăsa daruri "dulci".

Se pare că această din urmă legendă a fost adusă în America de marinarii olandezi, stabiliţi în aşa-numitul Noul Amsterdam (New York-ul de azi). Olandezii îl numeau pe Sfântul Nicolae Sinter Klaus, ceea ce a devenit pentru americani Santa Claus. Românii au nuanţat mai mult perioada sărbătorilor de iarnă, astfel încât copiii, dar şi adulţii se pot bucura de sărbătoarea Sfântului Nicolae, dar şi de cea a Sfântului Crăciun. Legendele românilor pentru această perioadă sunt frumoase şi pline de magie: se spune că, în noaptea de Crăciun, animalele domestice îngenunchează şi îşi întorc capetele spre răsărit, iar, în păduri, copacii îşi deschid la miezul nopţii o parte dintre muguri, în semn de recunoaştere a naşterii Mântuitorului. Sărbătorile de iarnă ale românilor sunt pline de tâlc, de bunăstare şi veselie, caracteristici care vin dintr-o credinţă puternică în sfântul Spirit al Crăciunului.

Această credinţă puternică i-a ajutat pe români să perpetueze sărbătoarea Sfântului Crăciun cu aceeaşi bucurie în suflet, chiar şi în vremuri de restrişte: o creangă de brad era împodobită cu nuci învelite în "poleială", cu fâşii subţiri de hârtie colorată, cu figurine de turtă dulce şi cu câteva lumânărele. Toată familia participa la "meşteşugirea" acestor podoabe simple, iar copiii erau cei mai însufleţiţi şi mai harnici. Din oricât de puţin, mamele şi bunicile pregăteau bunătăţi, iar casele se umpleau cu miresme de scorţişoară şi de nuci. Cei care aveau stare materială mai bună dăruiau din tot sufletul şi celorlalţi. Aşa a fost şi aşa va fi mereu la români. Poate şi pentru că într-un vechi colind se spune "E sărbătoare şi e joc în casa ta acum, / Dar nu uita când eşti voios, / Române, să fii bun!".

Cadouri de Craciun

Cateva din ce NU ar trebui sa oferiti de Craciun :)

1. Tampoane pt bărbaţi. Da, cică există, dar nu cred că este o idee bună să-i faci iubitului tău, cadou de Crăciun, FIX asta..

2. “Centură de castitate” pt el. Până şi un pulover verde (oribil cadou) e mai ok decât aşa ceva. :D

3. Chiloţi cu păr. Nici măcar în glumă.

4. “Căciulă de blană de vulpe“. Oribil, te rog, nu, niciodata!

5. “Automatul de ouă” – chiar dacă ‘s proapespete… nu, merci.

6. Bani - ştiu că sunt mulţi care preferă să scape de nebunia asta cu cadourile, oferind direct bani. “… şi îţi iei tu ce vrei de ei!” Urât, nu se face!

Cum sa traiesti mai mult

Vrei să trăieşti mai mult? Holbează-te la sânii femeilor cel puţin 10 minute pe zi!

Un studiu recent realizat a descoperit cheia longevităţii masculine. Cercetarea oamenilor de ştiinţă nemţi a descoperit că bărbaţii care se uită la sânii femeilor cel puţin 10 minute pe zi trăiesc mai mult.

Există însă şi o condiţie ca acest truc să funcţioneze. Domnii sunt obligaţi să nu facă o obsesie pentru nurii doamnelor.

Specialiştii au ajuns la această concluzi după ce au comparat sănătatea a 200 de pacienţi internaţi ambulatoriu, 100 dintre ei instruiţi să privească sânii femeilor şi ceilalţi 100 să se abţină.


Studiul a relevat faptul că bărbaţii din grupul care priveau sânii aveau tensiunea arterială şi pulsul mai lente, ca în momentele de relaxare.

"Excitaţia sexuală pompează mai bine sângele în inima şi îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, în general. Nu există nici un dubiu că privitul sânilor femeilor îmbunătăţeşte starea de sănătate a bărbaţilor ", a declarat doctorul care a condus studiul.

Cea mai buna zi pentru sex

Joia este cea mai bună zi de făcut sex! VEZI AICI de ce!

Cercetătorii britanici au explicat de ce joia este cea mai bună zi pentru făcut sex. Ei susţin că în această zi organismul uman înregistrează un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor sexuali.

Un grup de cercetători de la Şcoala de Economie din Londra susţin că organismul dă randament pentru anumite activităţi doar în anumite zile ale săptămânii.


Duminica şi lunea sunt zilele ideale pentru a scăpa de stres . Potrivit specialiştilor, aceste două zile sunt esenţiale pentru a ne încărca de energie şi pentru a ne pune lucrurile în ordine înainte de a ne apuca de treabă. În plus, duminica şi lunea nivelul hormonilor de stres este scăzut.

După ce starea de moleşeală de după weekend a dispărut, marţi este o zi propice pentru rezultate benefice la locul de muncă. În această zi, capacitatea de concentrare este maximă, susţin oamenii de ştiinţă.

Miercurea organismul emană feromoni, substanţele pe care specialiştii le consideră responsabile de atracţia dintre persoanele de sex opus.

Joia organismul înregistrează un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor sexuali, spre deosebire de celelalte zile ale săptămânii. Joia este ziua în care libidoul înregistrează cele mai crescute niveluri.


Oamenii de ştiinţă susţin că vinerea nivelul de stres începe să scadă, iar organismul nu mai simte dependenţa de nicotină.
Sâmbătă trebuie să avem grijă la excese, deoarece avem tendinţa să exagerăm cu mâncarea sau băutura, fără a ne gândi la consecinţe. Cercetătorii precizează că, în această zi, numărul internărilor provocate de indigestii sau alcoolemie este ridicat.

Fernando de la Caransebes - Mos Craciun

La asta chiar nu va asteptati..

De la "succesul" cu piesa care l-a făcut celebru "M-am căsătorit c-un bărbat tâmpit", Fernando s-a concentrat intens să mai scoată o piesă de succes, de Sărbători.

El apare în debutul videoclipului cu săniuţa pe derdeluş şi îşi incepe pledoaria artistică cu versuri precum:

"Moş Crăciun cu plete dalbe, a sosit de prin nămeţi/ şi să vezi ce-aduce-n spate/ Un sac plin cu castraveţi"

De remarcat că manelistul este îmbrăcat în Moş Crăciun, probabil cel pe care nu şi-l doreşte niciun copil.


miercuri, 15 decembrie 2010

Cu focul nu e bine sa te joci...

este bine sa te joci cu focul pentru ca este imprevizibil, aici nu vorbesc despre o bricheta sau un chibrit desi si astea ar putea fi un pericol daca nu se manuiesc cum trebuie. In urmatoru filmulet o sa vedeti un foculet mic, niste substante periculoase si un nenea care vroia sa ne arate cum se incalzeste la foc, iata-l:

Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro

duminică, 12 decembrie 2010

Fernando la ochelarie - In puii mei 11.12.2010

Fernando si-a deschis magazin de facut ochelari, insa inspectorul OPC ii creaza probleme artistului de la Caransebes

Telecomandatii la bordel - In puii mei 11.12.2010

Telecomandatii au ajuns la Amsterdam si, intrand intr-un bordel, poarta o discutie cu patronul localului.

miercuri, 8 decembrie 2010

Bani pe net


Click pe una dintre imagini pentru a te inregistra si sa incepi sa sa faci bani simplu,doar prin click, maxim 5 minute pe zi.



Ce inseamna PTC...


"Paid to Click" este un model de afaceri pe internet ce atrage o cantitate remarcabila de trafic

online de la cei carora le surade ideea de a castiga rapid si usor bani pe internet. Site-urile de acest gen actioneaza pe doua fronturi: a celor care vor sa isi faca publicitate si a celor care vor sa faca bani din publicitate. Astfel, cei ce vor sa isi faca publicitate platesc pentru a fi afisate reclamele lor pe site-ul de PTC iar o parte din aceste castiguri sunt destinate consumatorilor, adica celor care vad aceste reclame si apasa pe ele.

Ce trebuie sa fac si care sunt castigurile...


Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe reclame si sa vizualizezi pagini web pentru o scurta perioada de timp (circa 30 de secunde). DA, E ATAT DE SIMPLU! Iti faci cont pe un astfel de site, aceasta operatiune nu iti ia mai mult de 1 minut. Dupa care incepi sa vizualizezi reclame sau pagini web. Asta e tot ce trebuie sa faci. Un astfel de sistem se bazeaza insa in primul rand pe cat de multi prieteni poti sa aduci in sistem, care sa isi creeze la randul lor cont si sa apese pe linkuri. Astfel ca tu vei castiga in medie un cent pentru fiecare click sau vizualizare si inca un cent pentru fiecare click sau vizualizare a unui prieten adus de tine (referral). E bine de precizat ca in medie site-urile de genul te lasa sa apesi pe circa 5-10 link-uri pe zi, de aceea e esential sa convingi cat mai multi prieteni sa isi faca cate un cont pentru ca baza castigurilor tale vor fi ei si deasemenea e foarte bine sa ai cont pe mai multe astfel de site-uri. Nu uita sa apesi pe link-uri (reclame) in fiecare zi. Daca nu apesi intr-o zi pe reclame, in ziua urmatoare nu vei castiga de pe urma referral-ilor. Un scurt calcul ne arata ca daca tu apesi 10 link-uri pe zi (iti ia circa 5 minute) castigi 10 centi pe zi adica 3 dolari pe luna. Daca ai inca 20 de prieteni care fac acelasi lucru, vei castiga inca 2 dolari pe zi deci 60 de dolari pe luna. Asta inseamna in total circa 63 de dolari pe luna. Doar cu 20 de prieteni (care si ei la randul lor castiga tot cate un cent pe link) si doar pe un site. Castigurile sunt nelimitate! Cu cat ai mai multi referrals, cu atat vei castiga mai mult. Si asta cu doar 3-4 ore pe luna pentru clickuri si inca pe atata ca sa convingi prieteni sa ti se alature, sa castige bani!



Mai jos sunt 2 site-uri de tip PTC(cele mai bune si cele mai sigure in plati) unde sunt membru si unde te poti inscrie si tu pentru a castiga bani. Da click pe banner-ul site-ului la care vrei sa fi membru.

NEOBUX.COM


NeoBux.com este cel mai de incredere site PTC fiind deasemenea si foarte serios si inovator in acelasi timp, castigurile fiind garantate. Apasa pe imaginea de mai jos ca sa iti creezi un cont pe NeoBux.com.


Posibilitati de castig: observarea unei reclame timp de 30 de secunde;


Castiguri: 1 cent pe reclama vazuta de tine / 0,5 centi pe reclama vazuta de un prieten inscris de tine / posibilitate de upgrade a contului castigurile fiind astfel mai mari;


Modalitati de plata: prin intermediul AlertPay si PayPal;


Cand esti platit: cand acumulezi minim 6 dolari in cont



ONBUX.COM


OnBux.com este considerat si "fratele" NeoBux, si este un alt site PTC foarte serios si inovator in acelasi timp, castigurile fiind garantate. Apasa pe imaginea de mai jos ca sa iti creezi un cont pe OnBux.com.


Posibilitati de castig: observarea unei reclame timp de 30 de secunde;


Castiguri: 1 cent pe reclama vazuta de tine / 0,5 centi pe reclama vazuta de un prieten inscris de tine / posibilitate de upgrade a contului castigurile fiind astfel mai mari;


Modalitati de plata: prin intermediul AlertPay si PayPal;


Cand esti platit: cand acumulezi minim 2 dolari in cont.






O sa ziceti ca se castiga putini bani. Intr-adevar daca ati facut aritmetica iese asa : 10 click-uri a 0.01 pe zi inseamna 0.1 , in o luna poti avea 3 usd ceea ce este putin.

Dar exista chestia de referals. Ce inseamna referals? Inseamna lucrul urmator. Daca tu convingi pe cineva sa se inscrie la site-urile de mai sus , cel care se inscrie prin link-ul tau, este un referal de al tau. Tu castigi din contul tau cei 3 usd pe luna plus inca pe atata prin referalul tau. Daca convingi pe mai multi castigi mai mult. Mai exista inca o metoda, si anume sa cumperi referali. Mai multe amanunte gasiti chiar pe site-urile respective.

Ca sa va convingeti de viabilitatea sistemului intrati pe forumurile de pe site-urile respective unde puteti vedea parerile celor care s-aun inscris acolo si folosesc aceste metode si cautati pe YOUTUBE ca sa vedeti si alte opinii pro si contra.



Cainele anti Basescu

Foarte tare cainele asta :)

Poze de la mare